About Us

Passion may be a friendly or eager interest in or admiration for a proposal,
cause, discovery, or activity or love to a feeling of unusual excitement.

 

Hva gjør vi egentlig?

Vi i Telebit er opptatt av å ha en nettbutikk som alle kan kjøpe det man ønsker, det vil si alt innen elektronikk, Vi er svært opptatt av å hjelpe kundene våre med en optimal prosess.[/vc_column_text][/vc_column]

Vår visjon

Vår visjon og forretningsidé. Visjon – Å gjøre det enklere økonomisk for mennesker å ha mobiltelefon, bærbar pc eller stasjonær pc, led lys til å belyse hjemme ditt og masse annet!

Begynnelseshistorie

Vi startet i 2017 med en tanke på at vi må redusere forbruk av elektronikk. Det returneres kontinuerlig mobiltelefoner som er kjøpt helt ny fra utsalgssteder i Norge.
I stedet for at disse kjøres på dynga har vi funnet en løsning hvor man kan selge disse varene på nytt til en mye lavere pris.
Gjenbruk er in, og ved å kjøpe en brukt mobiltelefon bidrar du som kunde til å ta vare på miljøet! Vi har utvidet oss og nå selger vi alt innen elektronikk!

[/vc_row]

Kontakt kundeservice
E-post: Info@telebit.no
Telefon: 41 24 21 94

Åpningstider
Mandag – fredag kl 10:30 – 17:15
Lørdag, søndag, helligdager har vi stengt

Vi etterstreber å svare opp din henvendelse via telefon i åpningstiden innen 10 minutt. Henvendelser via e-post svarer vi i løpet av samme dag eller senest neste virkedag. Sender du oss en e-post etter stengetid fredag svarer vi deg på mandag. Dersom mandag da faller på en bevegelig helligdag svarer vi neste normale virkedag.

***   ***   ***

Selskapsinformasjon

Organisasjons nr: NO 924 769 769 MVA

Postadresse (benytt denne adressen ved returforsendelse)

Jærveien 104, 4318 Sandnes
N-4318 SANDNES
Norway

X