Slide Nettside Welkommen til telebitarrow_forward

Ny nettside?
ingen problem!

Vi hjelper deg gratis i gang når du skal ha ny nettside til bedriften din. Uansett om du vil lage den selv eller kjøpe, har vi gode og viktige tips til deg.

Les mer

Slide Kraftull nettside arrow_forward

En kraftfull nettside for bedriften din.

Det viktigste nettsiden din skal gjøre er å skaffe deg kunder. For at dette skal fungere er det mange ting du er nødt å unngå - og det finnes noen viktige tips som du er helt avhengig av for å lykkes.

Få det nå
Modern teknologi arrow_forward

Moderne og funksjonell nettside

Kvaliteten på nettsiden er avgjørende for hvordan dine kunder oppfatter ditt selskap og dine varer/tjenester. En nettside er ofte det første møtet en potensiell kunde har med din bedrift.

Fortsett å utforske

Slide Potensielle Kunder arrow_forward

HVORFOR ER EN REPRESENTATIV NETTSIDE VIKTIG?

90% av alle kunder slår opp nettsidene til potensielle leverandører før de tar kontakt. Det betyr at det er viktig at de får et godt førsteinntrykk.

arbeidsfør nettsidearrow_forward

MODERNE OG EFFEKTIVE NETTSIDER

Halvparten av dine kunder bruker i dag nettbrett eller mobiltelefon når de slår opp nettsidene dine. Da er det viktig med responsive sider. Vi bygger alle nettsider på WordPress som er verdens største publiseringssystem.

Vis meg mer
Justere Utplassere Stil

Klar å gå arrow_forward

Gå inn i strømmen
av revolusjonen

Med en profesjonell nettside som er lett søkbar på Google kan din bedrift tiltrekke seg nye kunder.

Kom i gang

Slide Om oss arrow_forward

Telebit teknologi

Jærveien 104
4318 Sandnes
ROGALAND NORGE

Mail info@telebit.no
Telefon 41 24 21 94

Kontakt med oss arrow_forward

Vi er opptatt av kreativt web design, men ikke bare visuelt. Det handler også om å utføre et teknisk riktig arbeid på baksiden av nettsiden. Dette er viktig for at nettsiden skal fungere optimalt og at brukeropplevelsen skal stå i stil med inntrykket brukeren får når han eller hun besøker nettsiden. Derfor fokuserer vi også på et grundig arbeid på baksiden av nettsiden.

Kontakt oss
X