, ,

iPad 6th 128GB (2023) 3-års garanti


Her får du en knall god iPad 6th generasjon med 3-års garanti og tilbehør! Nettbrettet er utstyrt med 128GB (utgjør opptil 100 apper eller opp til 80 000 bilder). Dette er et perfekt alternativ for noen som ønsker en relativ ny iPad for en billig penge.

  • Alt i en iPad
  • 3-års garanti
  • Kjøpt ny i 2023
  • Gratis tilbehør

kr3,990.00

Compare

iPad 6th gen 128GB er et bra kjøp av flere grunner:

  1. Ytelse: Denne modellen har en A10 Fusion-chip, som gir god ytelse for de fleste applikasjoner, inkludert spill, produktivitetsverktøy og multimedia.
  2. Lagringsplass: Med 128GB lagringsplass har du rikelig med plass til apper, bilder, videoer og dokumenter uten å bekymre deg for raskt å fylle opp enheten.
  3. Apple Pencil-støtte: iPad 6th gen er kompatibel med den første generasjonen Apple Pencil, noe som gjør den til et godt valg for studenter, kunstnere og alle som liker å ta notater eller tegne digitalt.
  4. Pris: Denne modellen er ofte tilgjengelig til en rimelig pris sammenlignet med nyere modeller, noe som gjør den til et kostnadseffektivt valg for mange brukere.
  5. Skjerm: Den 9,7-tommers Retina-skjermen gir skarpe og klare bilder, noe som er ideelt for både arbeid og underholdning.
  6. iOS-økosystemet: Som en del av Apple-økosystemet, får du tilgang til et bredt spekter av apper og tjenester, samt jevnlige programvareoppdateringer som holder enheten din sikker og oppdatert.
  7. Byggekvalitet: Apple-produkter er kjent for sin høye byggekvalitet, og iPad 6th gen er intet unntak, med en solid konstruksjon som kan tåle daglig bruk.

Disse faktorene gjør iPad 6th gen 128GB til et attraktivt valg for mange brukere som ønsker en balansert kombinasjon av ytelse, funksjonalitet og pris.

Produktnummer: 52522 Kategorier: , ,