Om oss

HVA FÅR OSS TIL Å STARTE REISEN VÅR?

Telebit ble født da gruppen vår av gründere, miljøvernere og ingeniører bestemte at vi måtte gjøre mer for å bekjempe klimaendringer og få fart på den sirkulære økonomien.

Vi visste at det å ta i bruk en grønnere livsstil kan føles vanskelig, innebærer forskning og personlige ofre. At forbrukere kan bli overveldet av mengden og variasjonen av miljøvennlige livsstilsforslag.

Så vi bestemte oss for å bygge en plattform dedikert til det siste innen grønn teknologi og løsninger, der kundene våre kan gå over til en grønnere livsstil mens de fortsatt kan ha de tingene de ønsker. Ved å bruke teknologien vår kan våre kunder måle, redusere og kompensere deres karbonavtrykk på en transparent måte, hvor som helst og når som helst.

Vi tror at små bærekraftige valg som tas i dag har potensial til å ha en seismisk innvirkning på planeten vår i fremtiden.

Vår visjon

Vi ønsker å spille en ledende rolle i å tilby alle individer og organisasjoner, uavhengig av størrelse og status, muligheten til å dekarbonisere verden og akselerere overgangen til en virkelig sirkulær økonomi.

Vårt mål

Vårt oppdrag er å gi hver Telebit-bruker mulighet til å redusere deres innvirkning på planeten vår uten å måtte ofre seg
Telebit er en innovativ online markedsplass for miljøbevisste enkeltpersoner og organisasjoner for å finne og dele bærekraftige produkter, tjenester og løsninger.
VI DEFINERER BÆREKRAFTIGE LØSNINGER SOM ALT SOM BIDRØR POSITIVT TIL VÅR PLANET.

Disse løsningene kan variere fra øko-alternativer som oppussede smarttelefoner og annen second life-teknologi til bærekraftig mote og plantebaserte matalternativer. Vi tror at små bærekraftige valg som tas i dag har potensial til å ha en seismisk innvirkning på planeten vår i fremtiden.

Små valg stemmer ikke, de sammensatte.

Telebit-plattformen hjelper deg med å beregne, redusere og utligne karbonfotavtrykket ditt og belønner deg for å ta bærekraftige valg, og hjelper deg å gå til en grønnere livsstil samtidig som du fortsatt kan ha tingene du ønsker.

Se gjennom alle produktene våre som merkevarepartnerne våre for øyeblikket viser på Telebit