Pant elektronikk

Med RESELL leverer du inn din gamle elektronikk og får avslag på nytt produkt eller gavekort på panteverdien. En støvete mobiltelefon, et ødelagt kamera, et utgått nettbrett eller en gammel pc er nemlig gyldig valuta hos TELEBIT. Du finner panteverdien til produktet ditt i kalkulatoren nedenfor.

 

Trinn 1: Sjekk hva produktene dine er verdt

Benytt vår pantekalkulator for å se hvor mye du kan få for dine gamle produkter. Merk at mobiler, PC-er og nettbrett må inspiseres i en av våre butikker, og at den endelige verdien settes basert på tilstanden.
Pantebeløpet er i dag høyest på mobiler, PC-er og nettbrett.

Trinn 2: Gjør klar produktene dine

Dette punktet gjelder spesifikt for mobiler, nettbrett og Mac-produkter fra Apple.  Før du tar med produktene dine til butikken, er det viktig at du slår av Finn min iPhone/Hvor er? eller tilsvarende sporingsfunksjoner. Dette kan gjøres ganske enkelt fra innstillingsmenyen på produktet ditt. Alle aktiveringslåser skal også fjernes før enheten leveres inn. Fungerende produkter må lades på forhånd, serk at dette er en tilleggstjeneste som vil koste ekstra.

Trinn 3: Besøk din nærmeste TELEBIT-butikk

Ta med de gamle produktene dine til TELEBIT. Større produkter som TV-er og hvitevarer leveres i butikkens returområde. Ta bilde av det du leverer og kontakt deretter betjeningen. Mindre produkter leveres til betjeningen i butikken, som sjekker produktets tilstand og registrerer panteverdien. Skulle produktet ditt være for gammelt til å utløse pant, eller alternativt tilhøre en produktgruppe uten pant, ønsker vi likevel at du tar det med til en av våre butikker slik at vi kan sørge for at det resirkuleres riktig og gjeninnføres i en sirkulær økonomi.lik at butikken kan bekrefte at den slår seg på og er i fungerende stand.Skulle du ønske å benytte pantebeløpet til å kjøpe et nytt produkt med en gang, kan vi hjelpe deg med oppsett og overføring av data.

Trinn 3: Besøk din nærmeste TELEBIT-butikk
Ta med de gamle produktene dine til TELEBIT.

Større produkter som TV-er og hvitevarer leveres i butikkens returområde. Ta bilde av det du leverer og kontakt deretter betjeningen.

Mindre produkter leveres til betjeningen i butikken, som sjekker produktets tilstand og registrerer panteverdien. Skulle produktet ditt være for gammelt til å utløse pant, eller alternativt tilhøre en produktgruppe uten pant, ønsker vi likevel at du tar det med til en av våre butikker slik at vi kan sørge for at det resirkuleres riktig og gjeninnføres i en sirkulær økonomi.

 

Trinn 4: Velg et nytt produkt nå, eller spar pantebeløpet til senere

Når verdien på produktet ditt er fastsatt i en av våre butikker mottar du pantebeløpet umiddelbart. Du kan enten få panten utbetalt som et digitalt gavekort med en gyldighet på 3 år, eller bruke det på et nytt produkt med en gang.

Hvis pante-tjenesten misbrukes, forbeholder vi oss retten til å ikke utbetale pant.

 

Hvilke produkter kan jeg pante?

For å få pant når du resirkulerer et produkt hos Telebit, må det være hjemmeelektronikk eller hvitevarer. Slik som nettbrett, smarttelefoner, PC-er, høyttalere, tv-er, konsoller og hjemme-elektronikk. Du får ikke pant for tilbehør eller forbruksvarer som ladere og batterier, men vi tar gjerne imot og resirkulerer disse for deg likevel!

Hvem kan benytte seg av pante-tjenesten til Telebit?

Pante-tjenesten gjelder både for private husholdninger og Telebit’s bedriftskunder. Det er ingen begrensninger, men kan være at noen enheter kan ikke tas imot.

Hvordan håndteres ikke-fungerende produkter?

Bærekraft, ansvar og miljøvern er hjørnesteiner både i Telebit’s virksomhet og pante-tjenesten. Alle enheter bør resirkuleres, selv om de er ødelagte. Under handel vil vi vurdere produktene og deres verdi. Et ødelagt produkt kan fortsatt ha verdi, men for produktgrupper med variable pantebeløp vil det bli verdsatt mindre enn fullt fungerende produkter.

Hvorfor lanserer Telebit RESELL?

Verden er i ferd med å gå tom for mange av de mineralene som kreves for å produsere elektroniske produkter. Derfor haster det å resirkulere mer elektronikk og gjenbruke det utstyret vi allerede har.